HVALA ZA NAROČILO

V nekaj trenutkih boste na vpisan e-mail naslov prejeli tudi potrdilo in povzetek naročila, nanj pa vam bomo v 24 urah poslali tudi povezavo do brezplačne e-knjige. Spodaj pod posebno ponudbo najdete še podrobnosti o vaši pošiljki, predviden čas dostave, ime dostavne službe in naše kontakte, na katere nas lahko vedno kontaktirate.

Pozor! Dobro preberite naslednje vrstice, ker smo samo za vas pripravili posebno ponudbo!

Ponudba je aktualna samo naslednjih 10 minut. Naš program je zabeležil IP naslov vašega računalnika, ki je 3.231.212.98. Zabeležili smo ga zato, da lahko to ponudbo ponudimo samo vam in to samo naslednjih 10 minut! Tako lahko to ponudbo izkoristite samo vi in nihče drug!

10:00

Podrobnosti o vaši pošiljki:

Rok dostave je v normalnih pogojih 1 delovni dan, v kolikor ste naročilo oddali do 14:00 in 2 delovna dni, v kolikor ste naročilo oddali po 14. uri.

Vašo pošiljko bo dostavila Pošta Slovenije v popolnoma diskretni embalaži – nihče ne bo mogel videti, kaj se dejansko nahaja v pošiljki.

Pošiljko vam bo poštar v roku 1-2 delovnih dni dostavil na vpisan naslov. V kolikor se v času dostave ne boste nahajali na tem naslovu, vas bo pošiljka čakala na vaši najbližji pošti. V kolikor ste pri naročilu izbrali dostavo “Poštno ležeče” pa boste zgolj prejeli SMS obvestilo, nato pa boste lahko pošiljko prevzeli na izbrani pošti.

V kolikor v roku 2 delovnih dni slučajno ne bi prejeli pošiljke, se nam prosim oglasite na email info@greystop.info ali številko 031 401 302, da bomo v vašem imenu na Pošti preverili, kje se vaša
pošiljka nahaja.

Če imate kakršnakoli vprašanja se nam lahko oglasite na info@greystop.info in takoj vam bomo odgovorili!

Dosegljivi smo vsak delovnik med 9:00 in 23:00, med vikendi pa med 12:00 in 22:00.

Hvala za zaupanje