HVALA ZA NAROČILO

V nekaj trenutkih boste na vpisan e-mail naslov prejeli tudi potrdilo in povzetek naročila, nanj pa vam bomo v 24 urah poslali tudi povezavo do brezplačne e-knjige. Spodaj pod posebno ponudbo najdete še podrobnosti o vaši pošiljki, predviden čas dostave, ime dostavne službe in naše kontakte, na katere nas lahko vedno kontaktirate.

Pozor! Dobro preberite naslednje vrstice, ker smo samo za vas pripravili posebno ponudbo!

Ponudba je aktualna samo naslednjih 10 minut. Naš program je zabeležil IP naslov vašega računalnika, ki je 34.239.167.74. Zabeležili smo ga zato, da lahko to ponudbo ponudimo samo vam in to samo naslednjih 10 minut! Tako lahko to ponudbo izkoristite samo vi in nihče drug!

10:00

Podrobnosti o vaši pošiljki:

Rok dostave je v normalnih pogojih 1 delovni dan, v kolikor ste naročilo oddali do 15:00 in 2 delovna dni, v kolikor ste naročilo oddali po 15. uri.

Pošiljko vam bo na vpisan naslov dostavila dostavna služba DPD Slovenija v roku 1-2 delovnih dni. DPD vas bo pred dostavo tudi obvestil o pošiljki po emailu in/ali SMS-u oz. sporočilu preko aplikacije Viber, če jo uporabljate. V sporočilu se bo nahajala tudi povezava, preko katere lahko pošiljko preusmerite drugam.

V kolikor v roku 3 delovnih dni slučajno ne bi prejeli pošiljke, se nam prosim oglasite na email slovenija@locoshark.com ali številko +386 (0)7 600 3005, da bomo v vašem imenu pri dostavni službi preverili, kje se vaša pošiljka nahaja. V kolikor ste pri naročilu vpisali e-mail naslov in telefonsko številko pa boste prejeli tudi povezavo za sledenje vašega paketa.

Če imate kakršnakoli vprašanja se nam lahko oglasite na slovenija@locoshark.com in takoj vam bomo odgovorili!

Dosegljivi smo vsak delovnik med 8:00 in 18:00, med vikendi pa med 12:00 in 18:00.

Hvala za zaupanje!

Vaš Loco Shark